• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Torsten Kjems Hansen

Engelsk klub-ejer: Gik efter både Ibrahimovic og Cavani

Foto: Getty Images

Hvis ønsket om at hente superstjernerne Cavani og Zlatan Ibrahimovic var blevet opfyldt for Leeds-ejer Andrea Radrizzani, kunne oprykningen til Premier League formentlig være sikret forlængst.

Af Torsten Kjems Hansen

Svenske Zlatan Ibrahimovic er tilbage i AC Milan, men var det gået efter Andrea Radrizzanis ide og håb ville den svenske super-stjerne have været på vej tilbage til Premier League. 

Andrea Radrizzani er ejer af Leeds United, der inden suspenderingen af The Championship erobrede førstepladsen i ligaen og har kurs mod et comeback mod Premier League. Den italienske klubejer gjorde hvad han kunne tilbage i januar for at overtale Zlatan til at komme til Leeds efter svenskerens retur til Europa

Læs også:Dansk landsholdsspiller sættes i forbindelse med skifte til AC Milan

Og faktisk var en anden kæmpe stjerne også på tale. For Andrea Radrizzani havde også krogen ude efter PSG-esset Edinson Cavani. Imens PSG-angriberen dog hurtigt afviste, var der anderledes konkrete samtaler med Zlatan Ibrahimovic  

Det fortæller klubejeren til Sky Italia

Læs også:Avis: Zlatan Ibrahimovic kan blive træner til sommer

- Han kunne have givet os det afgørende rygstød, men han valgte at tage til AC Milan. Han var dog meget ærlig og åbenhjertig overfor mig, fortæller klubejeren. 

Andrea Radrizzani erkender dog, at ingen af kontakterne med de to super-stjerner nåede at komme så langt, så træner Marcelo Bielsa skulle inddrages i overvejelserne og ideerne. 

- Vi er nødt til at være rationelle og retningsorienterede i strategien for både holdet og trænerne. Jeg talte end ikke med Marcelo Biels om hverken Cavani eller Ibrahimovic, da det aldrig kom så langt , at vi kunne sætte os og tale konkret om dem.

Zlatan Ibrahimovic overvejer under suspenderingen af Serie A i øjeblikket om karrieren skal rundes af nu, og Edinson Cavani er fortsat i PSG.

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

Læs også:Paolo Maldini og søn testet positiv for coronavirus

Læs også:Fredagens rygtebørs: United sætter prislab på Pogba

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.