• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Engelsk medie: Higuain vil til Chelsea

Foto: Getty Images

Ifølge engelske Evening Standard vil Gonzalo Higuain til Chelsea.

Af Victor Risager

Gonzalo Higuain har ikke været en ubetinget succes i AC Milan siden sommerskiftet fra Juventus, og de skuffende præstationer fik tirsdag AC Milans sportsdirektør, Leonardo, til at sende en opsang til argentineren.

- Han har haft det hårdt, men det skal han lægge bag sig og tage arbejdshandskerne på. Hvis han skal fortsætte i klubben, bliver han nødt til at tage ansvar, lyder det blandt andet fra sportsdirektøren.

Men står det til Higuain selv, fortsætter han ikke i klubben. Tværtimod vil han forlade AC Milan til fordel for engelske Chelsea. Det mener det engelske medie Evening Standard at vide.

I Chelsea vil Higuain genforenes med sin tidligere træner, Maurizio Sarri, som han spillede for i Napoli. Også Sarri skulle være særdeles interesseret i at blive genforenet med den argentinske angriber, og ifølge mediet opfordrer han Chelsea-bestyrelsen til at intensivere jagten på Higuain.

Forhandlingerne mellem de to klubber kan dog blive komplicerede. Higuain er nemlig udlejet til AC Milan indtil sommer, og klubben kan købe angriberen for knap 265 millioner kroner til sommer. Juventus vil have Chelsea til at acceptere en lignende ordning, hvis de skal acceptere skiftet, mens Chelsea ifølge mediet foretrækker en kortere aftale.

31-årige Higuain har scoret syv mål på 20 kampe for AC Milan i denne sæson.

Superliga

Mere Superliga

Fokus