• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Eriksen er nomineret til månedens spiller

Eriksen er nomineret til månedens spiller
Foto: Getty Images

Christian Eriksen har været god for Tottenham i løbet af april, og det har resulteret i en nomination til prisen om månedens spiller. Han er dog oppe mod seks andre formstærke profiler.

Af plbold.dk

Christian Eriksen er med tiden blevet vigtigere og vigtigere for Tottenham, og det har også vist sig at være tilfældet i april måned, hvor han blandt andet har stået for tre mål og et par oplæg.

Det er ikke gået ubemærket hen, og han er dermed én af de nominerede til prisen som månedens spiller i april. 

De seks andre nominerede er Jack Livermore, Wilfried Zaha, Pierre-Emerick Aubameyang, Jordan Pickford, Paul Pogba og Raheem Sterling.

Liverpools Mohamed Salah er for en sjælden gangs skyld ikke en del af denne måneds nominerede. Han har ellers vundet intet prisen som månedens spiller intet mindre end tre gange i denne sæson, hvilket er ny rekord.

Der bliver også stemt om æren for månedens manager i april, og her er der fem nominerede. Disse er Sam Allardyce, Pep Guardiola, Roy Hodgson, Darren Morre og José Mourinho. Guardiola og Mourinho har i april hentet ni point, mens de tre resterende har hentet otte point i perioden. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.