• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Eriksen: Håber Pochettino bliver

Christian Eriksen håber og tror, at Tottenhams argentinske succestræner Mauricio Pochettino, bliver hos London-klubben, hvor han har ændret kulturen.

Af Victor Risager

Tottenhams imponerede tirsdag aften ved at vende 2-0 til 2-2 imod den italienske storklub Juventus, og det har igen fået flere storklubber til at øjne den argentinske succestræner, Mauricio Pochettino.

Den danske Tottenham-profil Christian Eriksen håber og tror imidlertid på, at 45-årige Pochettino bliver hos den engelske klub.

- Selvfølgelig vil der være interesse fra klubber, fordi han gør det rigtig godt, men forhåbentligt bliver han. Spillerne er glade for ham, klubben er virkelig glad for ham. Man ser på, hvad han bygger her, og jeg tror, at han vil fortsætte med det. Det viste han, da han skrev under på en lang kontrakt, udtaler Eriksen ifølge The Evening Standard.

Pochettino skrev under på en fem-årig kontrakt i 2016, hvilket altså holder ham i Tottenham indtil 2021. Men selv om det endnu ikke er blevet til et trofæ som Tottenham-træner, har han ændret kulturen ifølge Eriksen.

- Vi vil ikke lægge os ned mod nogle. Da jeg kom, ville vi måske tabe 6-0, hvis vi kom bagud 2-0 indenfor de første ni minutter i en kamp mod et tophold. Men siden træneren (Mauricio Pochettino, red.) kom i 2014, er det ændret.

Tottenham spiller returkampen mod Juventus på hjemmebane den 7. marts. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus