• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Engelsk journalist: Eriksen har afvist Manchester United

Ifølge en journalisten Tom McDermott har danskeren og Tottenham afvist tilnærmelser fra Manchester United, da han stadig håber på et skifte til Spanien

Af Mikkel Sloth

Der er næsten dagligt nye rygter om Christian Eriksens fremtid, særligt efter den danske stjerne selv åbnede op for, at han vil forlade Tottenham denne sommer. 

Real Madrid har længe været nævnt som det bedste bud på en kommende klub, men den spanske gigant og træner Zinedine Zidane lader til først og fremmest at gå efter Manchester United-stjernen Paul Pogba.

Går den handel igennem, kan Manchester United stå og mangle kreativitet på midtbanen, og muligvis derfor har de ifølge den engelske journalist Tom McDermott undersøgt muligheden for at hente Christian Eriksen til klubben. Det fortæller McDermott på Twitter.

Der kom dog et, fra Manchester Uniteds perspektiv, skuffende svar tilbage. Både Eriksen og Tottenham vednte tommelfingeren ned til 'de røde djævle'.

Tom McDermott skriver videre, at den danske kreatør foretrækker at skifte til Spanien, og håbet om et stort skifte til Real Madrid lader derfor stadig til at være i live i danskerens lejr trods meldingerne om Pogbas skifte til Kongeklubben.

Superliga

Optakt: AGF - Silkeborg IF

AGF har tidligere haft en tendens til at sætte hold, der er dårligt kørende, i gang. Men gentager det sig søndag efte...

Mere Superliga

Fokus