• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Andreas Arp

Eriksen nettede i Tottenham-opvisning mod Everton

Eriksen nettede i Tottenham-opvisning mod Everton
Foto: Getty Images

Christian Eriksen scorede, da Tottenham besejrede Everton med hele 4-0 hjemme på Wembley.

Af Andreas Arp

Lørdagens sidste Premier League-opgør bød på et spændende opgør på Wembley, hvor Christian Eriksen og Tottenham fik besøg af Everton.

Everton havde nyindkøbet Cenk Tosun med fra start, og han gjorde fra kampens start god figur i gæsternes angreb.

Hjemmeholdet åbnede bedst, men som kampen skred frem kom Everton bedre med i opgøret. Efter tyve minutters spil fik gæsterne endda bolden i nettet, da Wayne Rooney forlængede en hovedstødsafslutning ind bag Hugo Lloris. Manchester United-legenden befandt sig dog i en offside-position, og målet blev derfor korrekt annulleret. 

I stedet kom Tottenham foran fem minutter senere, da Christian Eriksen åbnede op i højre side med en flot aflevering til højrebacken Serge Aurier. Franskmanden havde masser af plads og tid til at spille bolden fladt ind foran mål, hvor sydkoreanske Son Heung Min sikkert sendte bolden i nettet. 1-0.

Kort efter pausen var sydkoreaneren på spil igen. Efter en flot detalje på venstrekanten lagde han bolden inden foran mål til Harry Kane, der fordoblede føringen, selvom det i den grad lignede, at englænderen var offside. 

Med en halv time igen var Harry Kane dog ikke offside. Eric Dier lagde et fladt indlæg i feltet, og som en trold af en æske dukkede den engelske målmager op efter at have løbet i ryggen af Everton-forsvaret. Kane eksekverede sikkert og gjorde det til 3-0 på Wembley.

Everton formåede aldrig rigtig at true Tottenham, og i stedet blev det 4-0 med ti minutter igen. Et fremragende kontraangreb startede i højre side ved Serge Aurier, der spillede Son Heung Min fri. 

Sydkoreaneren chippede den frækt videre til Dele Alli, der lagde den videre med hælen til en fri Christian Eriksen, som knastørt sparkede bolden i nettet. 

Danskeren blev kort efter skiftet ud til stående klapsalver på Wembley efter en mere end godkendt præstation. Eriksens mål blev det sidste i kampen, der endte med 4-0 til hjemmeholdet. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus