• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Benjamin Lillelund

Eriksen og Alli rundbarberede Chelsea

Tottenham var i et fantastisk spillehumør vandt 2-0 over Chelsea og brød dermed rivalernes lange sejrsstime i Premier League.

Af Benjamin Lillelund

13 sejre i træk. Det var, hvad det blev til for Chelsea i denne omgang, da de her til aften måtte indkassere et nederlag mod Tottenham. 

Danske Christian Eriksen og Dele Alli var nemlig i hopla og var den direkte årsag til, at Tottenham kunne gå sejrrige fra kampen.

Første halvleg så ud til at blive målløs, men i overtiden sendte Christian Eriksen et indlæg i panden til Dele Alli, som fik bolden sikkert i kassen og bragte Tottenham på sejrskurs.

I anden halvleg var det den samme konstellation, som bragte Tottenham yderligere i front. Igen var det Christian Eriksen, der afleverede bolden til Dele Alli, som scorede sit andet mål i kampen.

Chelsea pressede på for en reducering, men Tottenham fortsatte de fremragende takter og holdt målet rent. Tottenham havde endda flere farlige aktioner i den anden ende, som kunne øge føringen, men det forblev ved de to mål.

Med sejren er Tottenham nu oppe på tredjepladsen i Premier League med to point op til Liverpool, som Chelsea har et forspring på fem point til.

Superliga

Mere Superliga

Fokus