Eriksen og Tottenham deler point i opgør mod bundhold

Christian Eriksen fik spilletid, da Tottenham spillede 0-0 mod bundholdet Watford i den 23. spillerunde af Premier League.

Tottenham er nu oppe på fire kampe i træk uden sejr i Premier League, efter London-klubben lørdag spillede uafgjort 0-0 ude mod Watford.

Christian Eriksen var ikke med fra start for Tottenham, men danskeren blev skiftet ind mod slutningen af anden halvleg.

Opgøret bar præg af et hav chancer, der ikke førte til mål, til begge mandskaber samt et brændt straffespark af Watfords Troy Deeney.

Tottenham ligger dermed på en syvendeplads i Premier League med 31 point, mens Watford rykkede op på en 16. plads og har nu 23 point.

Begge mandskaber var ganske jævnbyrdige i første halvleg, og der var også chancer i begge ender. Der kom dog ingen mål i de første 45 minutter, hvorfor pausestillingen hed 0-0.

Fra anden halvlegs start fik Watford en stor chance for at bringe sig foran med 1-0.

Abdoulaye Doucoure modtog bolden i Tottenhams straffesparksfelt, men franskmanden kom en anelse ud af balance og sparkede bolden i sidenettet.

Få minutter senere var Watford igen farlige i offensiven.

Ismaila Sarr sendte en flugter lige akkurat forbi Tottenham-målet, hvorfor José Mourinhos mandskab kunne ånde lettet op over ikke at være kommet bagud fra anden halvlegs begyndelse.

Watford fortsatte med at presse Tottenham foran hjemmepublikummet på Vicarage Road. Det gav pote i det 69. minut, hvor Vertonghen havde hånd på bolden i feltet og dermed straffespark til hjemmeholdet.

Troy Deeney eksekverede straffesparket, men Gazzaniga i Tottenham-målet reddede bolden, hvorfor opgøret forblev målløst trods et hav af chancer.

Eriksen kom på banen til de sidste små 20 minutter af opgøret som erstatning for Dele Alli.

Vi skulle frem til overtiden, før Tottenham for alvor var tæt på at bringe sig foran med 0-1.

Serge Aurier sendte en flad bold ind i Watfords straffesparksfelt, hvor Erik Lamela fik prikket bolden ind mod målet.

Watford-debutanten Ignacio Pussetto reddede bolden på stregen, og faren var afblæst.

Det var den sidste chance i opgøret, der endte målløst.