• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mads Aagurd

Eriksen sikrede sen sejr over fightende Brighton-mandskab

Foto: Getty Images

Det lignede længe en nulløsning, men et Christian Eriksen-drøn gav Tottenham sejren mod et heroisk kæmpende Brighton-mandskab.

Af Mads Aagurd

Tottenham så længe ud til at lide første pointtab på den nye hjemmebane, men en sen langskudsscoring fra danske Christian Eriksen gav værterne de livsvigtige point til top fire.

Opgøret fik en lidt sløv start, hvor halvlegens største chance tilfaldt hjemmeholdet i overtiden, da Dele Allis afslutning blev reddet på stregen.

Mens første halvleg i langt højere grad var en jævnbyrdig affære stod der Tottenham på alt efter pausen, men de hvidblusede havde svært ved at bryde et godt kæmpende Brighton-forsvar op.

Derfor forsøgte de sig flere gange fra distancen. Midt i anden halvleg kanonerede Danny Rose med den svagere højre fod bolden mod mål, men Mathew Ryan fik reddet flot. Kort efter sparkede Toby Alderweireld på stolpen fra kanten af feltet, men ind ville bolden ikke.

Bedst som det lignede et remis slog topholdet til. Christian Eriksen tog en berøring ind i banen, og så bankede danskeren fladt ind ved nærmeste stolpe.

Mere blev det ikke til, og Tottenham distancerer sig en smule fra de øvrige top fire aspiranter. De er nummer tre med tre point ned til Chelsea på fjerdepladsen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus