Eriksen sikrede Tottenham-sejr i danskeropgør

Christian Eriksen havde en afgørende rolle, da Tottenham løb med en 3-1-sejr over Leicester City.

Der var et danskeropgør i Premier League, da Christian Eriksens Tottenham og Kasper Schmeichels Leicester løb ind i hinanden søndag eftermiddag, og i det opgør vandt Eriksen håneretten over sin landsholdskollega.

Det blev nemlig til en 3-1-sejr til Tottenham, og det kan de især takke Eriksen for.

I en ellers lige første halvleg havde Eriksen nemlig en afgørende fod i, at Tottenham kunne gå til pause med en 1-0-føring.

Efter et hjørnespark endte bolden for fødderne af den danske kreatør, der sendte et indlæg direkte ind i panden på Davinson Sanchez, som headede bolden forbi Kasper Schmeichel i Leicester-målet.

Den føring holdt indtil pausen, men efter knap et kvarter af anden halvleg så det ud til, at Leicester ville bringe balance i regnskabet. Tottenhams Jan Vertonghen begik straffespark på James Maddison, og det skulle Jamie Vardy tage sig af med sin første berøring efter at være blevet skiftet ind. Men Tottenhams keeper, Hugo Lloris, hoppede til den rigtige side og reddede Vardys spark.

I stedet kunne Eriksen gøre det til 2-0 kun tre minutter efter, da han spillede et-to med Fernando Llorente, inden han bragede bolden forbi landsholdskollegaen Schmeichel fra distancen.

Leicester fik efterfølgende reduceret til 2-1 ved Jamie Vardy, men de fik ikke udlignet, og i stedet fik Heung-min Son gjort det til 3-1 i overtiden. Tottenham løb dermed med alle tre point, og det betyder, at Tottenham fortsat kun er to point efter Manchester City på andenpladsen.