2016-01-15 19:41
Foto: Tim Ireland/Polfoto

Christian Eriksen vil spille pladsen lige bag Harry Kane. Derfor har han været til samtale med klubbens manager.

For omkring et år siden var det stensikkert, at den danske landsholdsspiller Christian Eriksen var på pladsen lige bag Harry Kane for Tottenham. Men pladsen som 10'er er stille og roligt gået over til spillere som Dele Alli og Mousa Dembele.

I stedet er Christian Eriksen blevet flyttet ud på fløjen for London-klubben. Det har nu fået Eriksen til at lave et møde med Tottenham-manager om sin plads på holdet. Det skriver den engelske avis London Evening Standard.

Avisen melder, at Eriksen vil acceptere den plads, som han får på holdet af sin manager, men at han mener, at han kan tilbyde holdet mere, hvis han får lov til at spille rollen som 10'er bag Kane. Det er også værd at bemærke, at Eriksen netop blev hentet til klubben af holdets tidligere manager Andre Villas Boas som 10'er. Her kaldte ex-Spursmanageren tilmed Eriksen for en ægte 10'er.

Interessen for Eriksen er desuden stor udenfor Tottenham. Både Juventus og Paris Saint Germain har angiveligt haft danskeren i sigtekornet.

Tottenham møder lørdag Sunderland på hjemmebane, hvor det vil vise sig om, Christian Eriksen denne gang får chancen på den plads, som han selv bedst kan lide.

SENESTE NYT...
OP | NED