• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Eriksen vil overføre Danmark-mål til Tottenham

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tottenhams danske stjerne, Christian Eriksen, er fast besluttet på at tage sin imponerende målform for det danske landshold med sig til Tottenham.

Af Sylvester Guldberg Røn

Christian Eriksen blev dobbelt målscorer, da Danmark søndag aften slog Wales med 2-0 i UEFA Nations League. Dermed har Eriksen nu scoret imponerende 15 mål i sine sidste 18 kampe for Danmark. 

Eriksen var også i fin målform for Tottenham i sidste sæson, men danskeren har ikke scoret i sine sidste ti Premier League-kampe for Tottenham, og man skal tilbage til april for at finde Eriksens seneste mål i Englands bedste fodboldrække. 

Han er dog sikker på, at målene nok skal komme i Tottenham, og han håber at kunne tage den gode målform med sig tilbage til Tottenham. 

- Det er dejligt at gå ind til weekendens kamp med målformen fra landholdet. Jeg har haft mange skud i denne sæson, jeg har bare ikke scoret endnu. Jeg prøver at komme i gode positioner i hver kamp, men de bliver bare ved med at ryge i kassen, når jeg spiller for landsholdet, siger Christian Eriksen til Sky Sports.

Eriksen har dog en idé om, hvorfor hans målstatistik lige nu er bedre for landsholdet end for Tottenham.

- For landsholdet ligger jeg lidt længere fremme på banen, og jeg er ikke ligeså involveret i opspillet. Men man skal også huske, at jeg fik en sløv start for landsholdet med fem mål i de første 50 landskampe, siger Christian Eriksen til Sky Sports. 

Eriksen skal forsøge at åbne målkontoen, når Tottenham på lørdag brager sammen med Liverpool på Wembley Stadium. 

Superliga

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtig...

Mere Superliga

Fokus