• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Eriksen vil slukke Manchester Uniteds drømme om januarskifte

Foto: Getty Images

Ifølge engelske Daily Star vil Manchester United gøre et forsøg på at hente Christian Eriksen til januar, men den danske stjerne har tænkt sig at takke nej

Af Mikkel Sloth

Der var allerede i sommer rygter om, at Manchester United har et godt øje til den danske Tottenham-spiller Christian Eriksen, der udtalte, at han søgte nye udfordringer. Dengang blev skiftet ikke til noget, men Eriksen har omvendt heller ikke forlænget sin kontrakt i Tottenham, hvilket giver ham en del tid på bænken i London-klubben.

Manchester United har dog ikke opgivet drømmen om at hente danskeren til klubben, og de håber ifølge den engelske avis Daily Star at kunne hente ham til januar for en pris i omegnen af 20 millioner pund, cirka 175 kroner. 

Læs også:Tottenham starter egen undersøgelse efter racisme-skandale

Men, Christian Eriksen har ingen ambitioner om at tage til Old Trafford. Han vil i stedet lade sin kontrakt løbe ud for at vente og se, hvad der ligger af tilbud på bordet til sommer. Her håber han angiveligt, at klubber som spanske Real Madrid står klar med en kontrakt.

Den danske stjerne er fri til at forhandle med nye klubber efter årsskiftet, og udover Real Madrid har også italienske Juventus vist interesse. Det er dog fortsat også en mulighed at forlænge med Tottenham. Det slog manager José Mourinho for nyligt fast.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Real Madrid klar med kæmpebeløb for PSG-stjerne

- Det eneste jeg vil sige omkring Christian er, at jeg gerne vil have ham til at skrive under på en ny kontrakt. Derudover vil jeg ikke sige noget, lød det fra Mourinho.

Står Daily Stars oplysninger til troende, skal man nok forvente, at se Christian Eriksen blive i Tottenham indtil sommer, hvor han står med gode muligheder ved forhandlingsbordet med en kommende klub.

Læs også:KÆMPE De Gea-drop: Se højdepunkterne fra Uniteds nederlag til Watford

Læs også:Trods scoringsproblemer: Zidane afviser januarkøb af angriber

Læs også:Kampen mellem Tottenham og Chelsea skulle være stoppet

Superliga

Mere Superliga

Fokus