Everton tog vigtig sejr mod Bournemouth

Marco da Silvas mandskab kom tilbage på sejrssporet i søndagens Premier League-opgør.

Med fire nederlag i de seneste fem kampe var en sejr vigtig for hjemmeholdets fans, da Everton søndag tog imod Bournemouth i Premier League.

På samme måde gik gæsterne ind til kampen med tre nederlag i de seneste fem kampe. Det lignede generelt en lige kamp på papiret.

Og det var også et jævnbyrdigt opgør, tilskuerne på Goodison Park var vidner til søndag eftermiddag.

Everton havde en smule af overtaget, men gæsterne fra Bournemouth bed også fra sig undervejs.

Det var dog først i anden halvleg, at der kom hul på målbylden. Efter en times spil smækkede Lucas Digne et højt indlæg mod forreste stolpe. Her dukkede Zouma op og headede bolden ind bag Begovic i gæsternes mål.

Bournemouth havde generelt svært ved at true Evertons mål i anden halvleg. Først i de døende minutter kom gæsterne frem på banen og var tæt på at udligne i flere omgange. Men  få sekunder før slutfløjt slog Evertons Calvert-Lewin til og sparkede hjemmeholdet i front med 2-0. Det blev også kampens resultat, og Bournemouth har dermed tabt de seneste seks udekampe.

Resultatet betyder, at Everton distancerer sig fre netop Bournemouth i tabellen, så Liverpoolklubben nu har 30 point på 10. pladsen i Premier League. Bournemouth ligger fortsat på 12. pladsen med 27 point.