Everton udnyttede ikke massivt overtag og tabte mod West Bromwich

West Bromwich kom foran 1-0 i første halvleg på et mål af Salomon Rondon, og det resultat holdt kampen ud.

Everton havde overtaget gennem hele første halvleg hjemme på Goodison Park, men West Bromwich var skarpest og fik scoret en enkelt gang ved Salomon Rondon, der lige akkurat stjal målet fra Jonas Olsson, der ellers headede bolden i en flot bue over Joel Robles i Everton-målet.

Både Ross Barkley og Tom Cleverley ramte træværket i Ben Fosters mål, men den sidste og afgørende skarphed manglede hos hjemmeholdet i de første 45 minutter.

I anden halvleg fortsatte Everton det massive pres, og det var ikke mange gange, at udeholdet var over midten. Men Everton fik ikke scoret, og dermed kunne Tony Pulis muntre sig over endnu et clean sheet.

Everton er placeret på 10. pladsen, mens West Bromwich ligger nummer 13 efter 26 runder.

Crystal Palace 1-2 hjemme mod Watford, hvor Troy Deeney blev helten. I Wales mødtes Swansea og Southampton, og det møde trak udeholdet sig sejrrigt ud af.