Everton vandt mod Burnley trods svag første halvleg

Everton endte med at besejre Burnley med 3-1 trods en meget svag første halvleg.

Everton skulle forsøge at vinde syvende Premier League-hjemmekamp i streg, da udebanesvage Burnley besøgte Goodison Park lørdag eftermiddag.

Første halvleg var dog en ringe forestilling for Everton, hvis kaptajn, Phil Jagielka, næsten var ved at give Sam Vokes et gratis mål, men waliseren scorede ikke på Joel Robles.

Jagielka rettede dog op på sin fejl, da han scorede for tredje gang i tre kampe efter et hjørnespark i starten af anden halvleg.

Modsvaret fra Burnley var dog hurtigt - Sam Vokes udlignede kort efter til 1-1 på et straffespark.

Herfra satte Everton dog turboen på og sikrede en 3-1-sejr på et selvmål af Ben Mee og en enkelt kasse af Romelu Lukaku.

Andetsteds vandt Stoke med 3-1 over Hull på mål af Marko Arnautovic, Peter Crouch og Xherdan Shaqiri.