• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Everton vil have Lössl tilbage - skal kæmpe om pladsen med Pickford

Foto: Getty Images

Ifølge det normalt velorienterede medie Liverpool Echo vender Jonas Lössl tilbage til Everton til sommer, hvor han ender i direkte konkurrence med Jordan Pickford om pladsen i målet.

Af Kenneth Jensen

Landsholdskeeper Jonas Lössl har selv sagt, at han denne sommer tager tilbage til Everton for at kæmpe med Jordan Pickford om pladsen i målet fremadrettet, og nu bakker det engelske medie Liverpool Echo op om danskerens ord.

Ifølge mediet er det Evertons ønske, at den 31-årige dansker kommer tilbage og presser førstevalget Jordan Pickford næste sæson. Samtidig siger Everton farvel til rutinerede Maarten Stekelenburg og har i første omgang ikke i sinde at hente en ny målmand ind udefra, lyder det.

Læs også:Danske Hummel bliver sponsor i Premier League-klub

Lössl var i hård konkurrence med Stekelenburg om at være Pickfords førsteudfordrer i efteråret, men i januar valgte danskeren at tage på leje i Huddersfield, da han ikke havde fået et eneste minut i Everton. I Huddersfield fik han tiltrængt spilletid, inden coronakrisen satte fodbolden på pause. 

Everton kommer dog fortsat til at have en trio af målmænd, da man vil bringe 20-årige Joao Virginia ind i målmandsteamet. Han har i denne sæson været udlejet til Reading.

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Barcelona vil på rov i Juventus

Selv om det naturligvis letter konkurrencesituationen og gør Lössl til nummer to i Premier League-klubben, er det en situation som trænerteamet anført af Carlo Ancelotti vil overvåge løbende for at vurdere, om der skal føjes endnu et navn til målmandskabalen.

Jonas Lössl, der har en fortid i Mainz, Guingamp og FC Midtjylland, har fortsat to år igen af sin aftale med Everton.

Læs også:Ny konkurrent til Lössl? Everton overvejer keepersituationen

Læs også:Tidligere Huddersfield-profil: Lössl har været vores bedste målmand

Læs også:FC Nordsjælland i talent-jagt mod europæiske storklubber: Tænker internationalt

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.