Evertons ti mand sikrede et point mod Wolves

Wolverhampton og Everton spillede 2-2 i sæsonpremieren.

Selv om de måtte spille med ti mand i mere end halvdelen af opgøret, formåede Everton at sikre et point, da de gæstede Wolverhampton i et opgør, der endte 2-2.

Efter en lige start var det gæsterne, der bragte sig i front efter knap 17 minutter. Leighton Baines sendte et frispark ind i feltet, hvor bolden faldt tilfældigt for fødderne af brasilianske Richarlison, og så kunne han i sin debut sende Everton på 1-0.

Hverken Everton eller Wolverhampton formåede imidlertid at sætte sig på kampen, men kort før pausen satte gæsterne sig selv i en svær situation.

Phil Jagielka tabte bolden og i et forsøg på at vinde den tilbage kastede han sig ned i en glidende tackling på Diogo Jota. Han kom imidlertid for sent og stemplede Jota på anklen, hvilket dommeren takserede til et rødt kort.

Og Everton måtte hurtigt betale for Jagielkas fejl. Wolverhamptons Ruben Neves gik til bolden for at tage frisparket, og han sparkede flot bolden direkte i kassen. 1-1.

Fra anden halvlegs start var det imidlertid ikke til at se, at Wolverhampton var en mand i overtal. På trods af en stor chance til hjemmeholdets Raul Jimenez, var det Everton, der stod for det meste, og det resulterede også i endnu et føringsmål.

Knap 20 minutter inde i anden halvleg var Richarlison igen på spil. Den unge brasilianer fik bolden fra Cenk Tosun og trak ind i feltet, hvorfra han flot sendte bolden i kassen fra en skarp vinkel til 2-1.

Evertons ti mand kunne imidlertid ikke holde føringen, og knap ti minutter før tid kom udligningen. Neves sendte et flot indlæg ind i boksen, hvor Jimenez headede bolden resolut i målet.

2-2 blev slutresultatet, og dermed blev Wolverhampton de første oprykkere til at sikre sig et point i denne sæson.