• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Ole Hoffskov

Evra: Ikke tid til fremtidssnak

Evra: Ikke tid til fremtidssnak
Illustration

Patrice Evras fremtid er ukendt i øjeblikket, men Manchester United-spilleren ønsker ikke at diskutere, hvad der skal ske til sommer.

Af Ole Hoffskov

Med Manchester Uniteds skandaløse resultater i denne sæson in mente er der meget, der tyder på, at De Røde Djævle skal i gang med en større eller mindre udrensning i spillertruppen til sommer. En af dem, der med stor sandsynlighed forlader Old Trafford, er Patrice Evra.

Den franske venstre back har været i Manchester United siden 2006 og er af flere troværdige medier blevet dømt færdig i klubben efter denne sæson, hvor hans kontrakt tilmed udløber. Evra vil dog hverken be- eller afkræfte, at han er i gang med sine sidste måneder som United-spiller.

- Det er ikke et godt tidspunkt at diskutere min fremtid. I øjeblikket er det Manchester Uniteds fremtid, der tæller. Når jeg tager Manchester United-trøjen på, er det eneste jeg tænker på at gøre mit bedste, siger Patrice Evra til CalcioNews24.

Venstre backen er på det seneste blevet sat i forbindelse med Inter, ligesom flere klubber i hjemlandet Frankrig angiveligt byder sig til.

Superliga

Mere Superliga

Fokus