FA Cup: Aston Villa og West Brom videre med hiv og sving

Selvom det var mod meget mindre hold, så var det langt fra nemt, da Aston Villa og West Bromwich gik videre i FA Cuppen.

Det kunne godt være blevet meget pinligt for Aston Villa og West Bromwich, da de tirsdag aften var i kamp i FA Cuppen. De havde i første omgang stået uafgjort mod henholdsvis Wycombe fra den fjerdebedste række og Bristol City, der ligger til nedrykning i den næstbedste række.

Begge hold fra Premier League gik videre med smalle sejr, hvor de begge skulle helt ind i anden halvleg før de kunne få lirket modstanderen op efter utallige forsøg.

West Bromwich kom foran efter 52 minutter, da Rondon fik taget bolden ned lige udenfor det lille felt efter et højt indlæg, hvorefter han fik prikket bolden ind forbi målmanden. De havde i første omgang spillet 2-2 hjemme mod Bristol, men fik altså klaret ærterne i andet forsøg.

Aston Villa er også i problemer i Premier League, og det er derfor symptomatisk for et bundhold, at selv de mindste hold også kan skabe problemer for dem, når selvtilliden er helt nede. Normalt burde et hold fra Premier League nemt kunne komme forbi et hold fra League Two.

Det skulle dog heller ikke blive tilfældet i denne omgang trods hårdt pres kampen igennem. Først efter 75 minutter steg Clark op og headede Aston Villa videre i turneringen. I overtiden fik Idrissa Gueye lukket kampen med en scoring til 2-0. Danske Jores Okore var desuden ikke med i kampen.

Holdene er nu videre til 16/1-finalerne i FA Cuppen.