• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

FA Cup: Leicester videre og overraskende dansker i Sheffield-sejr

FA Cup: Leicester videre og overraskende dansker i Sheffield-sejr
Foto: Getty Images

Der var sejre til både Kenneth Zohore og Frederik Fisker Nielsen i FA Cuppen tirsdag aften, hvor også Leicester spillede sig videre.

Af Oliver Okstrøm

Leicester havde i første omgang haft så svært ved at komme forbi Fleetwood i den engelske FA Cup, hvor man er nået frem til 32/1-finalerne. Derfor skulle der en ny kamp til, og denne gang gik det bedre for Premier League-klubben.

Det blev nemlig til en 2-0-sejr over Fleetwood efter to scoringer af Iheanacho, som nettede en gang i hver halvleg, og så var Kasper Schmeichels klub videre til næste runde.

Dog fik den danske landsholdsmålmand et hvil til kampen. På pladsen som højreback fik den tidligere FC København-altmuligmand Daniel Amartey hele kampen, og han har i det hele taget fået mange minutter på det seneste for Premier League-mestrene anno 2016.

Leicester var ikke de eneste, der var i kamp denne lørdag aften i den engelske pokalturnering. Det var også Kenneth Zohore med Cardiff, som mødte Mansfield. Her blev det til en klar sejr til Zohore, der uden at komme måltavlen kunne se sit hold vinde kampen med 4-1.

Der var flere danskere på spil denne aften, og en lidt uventet en af slagsen. Frederik Fisker Nielsen var med fra start for Sheffield Wednesday i deres kamp mod Carlisle, hvor det også blev til succes for ham, da Sheffield vandt med 2-0.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.