Jores Okore og Aston Villa fortsætter deres dårlige sæson. Lørdag måtte de gå fra banen uden sejr mod Wycombe fra League 2.

Aston Villa er i store vanskeligheder i Premier League, hvor det i denne sæson kun er blevet til otte point efter fem uafgjorte og én sejr. Derfor kunne holdet have fået en tiltrængt genoprejsning på selvtillidsfronten, da de i FA Cuppen skulle møde Wycombe fra League 2 - den fjerdebedste række i England.

Men sådan skulle det slet ikke gå for Aston Villa, der havde danske Jores Okore med i hele kampen. Holdet bliver nemlig tvunget ud i en omkamp, da det blev til 1-1 på Adams Park.

Aston Villa kom ellers foran i første halvleg, da Micah Richards var gået med frem i et angreb og kunne lægge bolden stille og roligt ned i det modsatte målhjørne til Villa-føring. 

 

I anden halvleg vendte billedet dog. Efter bare fem minutter blev der dømt straffespark til Wycombe, og her kunne Joe Jacobson sparke bolden hårdt og sikkert i mål til 1-1. Nu kunne man virkelig mærke, at troen på Wycombe-holdet kom frem, samtidig med at Aston Villa kunne se det hele gå galt for dem igen

 

Derfra vippede kampen, hvor Villa var tættest på med et skud på overliggeren. Derfor skal de to nu ud i en ny kamp, hvor de skal finde frem til holdet, der skal videre i turneringen. Denne gang bliver det på Aston Villas hjemmebane.

 

Det uafgjorte resultat udløste fantastiske scener på Wycombes hjemmebane, da dommeren fløjtede kampen af. Det er det FA Cuppen kan.
 

 

 

 

SENESTE NYT...
OP | NED