Det er igen blevet tid til Tipsbladet Picks - det er gratis at være med, og der er attraktive præmier på spil.

Alle Premier League holdene træder nu ind i den traditionsrige turnering. Det er knald eller fald! Selvom det er meget tidligt i turneringen, har vi allerede Premier League-hold som skal op mod hinanden.

Det heftigste duel kan blive søndagskampen mellem Tottenham og Leicester. Glæd dig til hele 3 dage med FA Cup bold, som allerede starter fredag aften.

 
Du har nu mulighed for at gøre din weekend extra spændende ved at tilmelde dig til Tipsbladet Picks.  I spillet skal du vælge hvem du tror der vinder kampene.  
 
Det er GRATIS at spille med, og du kan vinde et gavekort på 2.000 kr. til en fodboldrejse
 
Runden skydes i gang i aften kl. 20.55 med Exeter-Liverpool, som i øvrigt er den eneste kamp på denne dag, så det er en kamp alle skal spille på.

For de få af jer som ikke er helt bekendt med Exeters nuværende form, kan det berettes at holdet p.t. ligger nr. 16 i League 2.

 
Ikke nok med at holdet skal op imod mægtige Liverpool, møder Exeter op til opgøret med fire nederlag i baggagen til Dag & Red, AFC Wimbledon, Oxford og Luton. 
 
Til trods for det, giver en hjemmesejr til Exeter "kun" 7.5 gange igen. Tror du, som mange andre, på Liverpool, kan du få odds 1.4. Måske skal man satse på at ramme et resultat? 
 
Lørdagens FA Cup-kampe byder blandt andet på: 
Wycombe-Aston Villa (TV)
Arsenal-Sunderland (TV)
Manchester United-Sheffield United (TV)
Southampton-Crystal Palace
Norwich-Manchester City
Watford-Newcastle 
 
 
SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?