FA Cup: Tottenham smed sejren til sidst mod League One-hold

Tottenham ligner et hold, der gerne tager den lange vej frem i FA Cuppen, og skal igen ud i en omkamp mod et hold fra en lavere række.

Tottenham spillede sig søndag aften videre til kvartfinalen i FA Cuppen. Her mødte holdet Rochdale fra den tredjebedste engelske række, League One, og hentede på udebane et resultat på 2-2.

Dermed skal Tottenham for anden runde i træk ud i en ny kamp mod et hold fra en lavere række. I den seneste runde mødte de Newport fra den fjerdebedste række, og her skulle de også ud i to opgør.

Det lignede ellers i kampens afslutning, at Tottenham skulle vinde kampen med 2-1, da Harry Kane sparkede et straffespark i mål med to minutter tilbage af kampen. Men i kampens overtid kunne Steven Davies knalde bolden i mål til 2-2.

Forinden havde Rochdale ellers været foran med 1-0, da de kort før pausen kunne se Ian Henderson overliste Vorm i Tottenham-målet. I anden halvleg kunne nyindkøbet Lucas Moura dog udligne efter oplæg fra Sissoko.

Og med få minutter tilbagea af kampen blev Dele Alli spillet åben i feltet, og kastede sig teatralsk, da han fik fat i bolden. Det fik kampens dommer til at pege på pletten, som Harry Kane altså fik omsat til mål.

Men med Davies' scoring til 2-2 venter der nu en ny kamp.

Vinderen af omkampen skal møde Sheffield Wednesday i kvartfinalen af den traditionsrige engelske pokalturnering.