• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Fabinho er klar til at få debut for Liverpool

Fabinho er klar til at få debut for Liverpool
Foto: Getty Images

Fabinho er klar til at få sin debut for Liverpool efter landskampspausen.

Af Morten Jørgensen

Liverpool foretog et par store handler i sommerens transfervindue, men klubben har tøvet med at bringe brasilianske Fabinho i aktion. Det bliver der dog snart lavet om på.

Jürgen Klopp har udtalt, at han er klar til at bruge den brasilianske midtbanespiller efter landskampspausen, og selv fortæller landsholdsspilleren nu også, at han er klar til at få sine første minutter i Premier League efter skiftet fra Monaco.

- Min start har været god. Jeg har vænnet mig til det. Min optakt til sæsonen var rigtig god. Vi havde ni træningskampe, og jeg spillede ni gange. Det var godt at spille mod engelske hold for at se, hvordan rytmen, intensiteten og fysikken er. Jeg er ved at vænne mig til holdets spillestil. De mere erfarne spillere har hjulpet mig, og det samme har den tekniske stab, fortæller Fabinho til Globo Esporte.

Samtidig fortæller den 24-årige Liverpool-spiller, at han især har fået god støtte af landsmanden Roberto Firmino indtil videre.

- Min kone og jeg kan godt lide byen, og vi har allerede et hjem. Firmino er en god fyr. Hans familie har givet god støtte til mig og Alisson. Det har været fint, og det er godt at have andre brasilianere på holdet til at hjælpe. Nu handler det om, at jeg får debut. Jeg har det godt, træner godt og er forberedt.

Liverpool møder Tottenham på udebane den 15. september, hvor Fabinho har mulighed for at få sin debut.

Superliga

Mere Superliga

Fokus