2016-01-24 20:18
Foto: Frank Augstein/Polfoto

Cesc Fabregas er irriteret over, at der gentagne gange ikke er blevet fløjtet for straffespark, når spanieren er blevet nedlagt i feltet.

Cesc Fabregas og Chelsea var centrum for en del debat i den forgangne sæson. Dette omkring dommerne i Premier League, som holdet flere gange var ude med riven efter. Her mente især den daværende manager José Mourinho, at Chelsea havde sværere ved at tilkæmpe sig straffespark end de øvrige hold i Premier League. 

Søndag fik Chelsea overtal, da Arsenal efter 18 minutters spil fik udvist Per Mertesacker efter en tackling på Diego Costa. Alligevel er der ikke helt tilfredshed med dommer Mark Clattenburg efter opgøret. Her følte Cesc Fabregas nemlig, at han blev snydt på ny. 

Fabregas følte sig ramt i en duel med Laurent Koscielny i feltet, men fløjten forblev tavs:

- Om jeg føler, at der var straffespark? Ja det gør jeg bestemt. Dommeren sagde dog nej, og hvad kan jeg så gøre. Det her er ikke første gang, ikke anden og ikke tredje gang, at jeg ikke får straffespark, der er der. Af samme grund er jeg ikke for alvor overrasket over det længere. Det er jeg virkelig. Der kunne tælles mange i sidste sæson, men måske er det en tilfældighed, siger Fabregas i et interview med Sky Sports efter kampen. 

Cesc Fabregas kan dog glæde sig over, at Chelsea vandt søndagens dyst med 1-0 ude over Arsenal. 

SENESTE NYT...
OP | NED