• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Robin Ettinger-Erichsen

Fernando Torres: Ville betale for at spille sammen med ham igen

Fernando Torres var stor fan af Steven Gerrard, som han gerne ville betale penge for at kunne spille sammen med igen.

Af Robin Ettinger-Erichsen

Til sommer er det 10 år siden, at Liverpool hentede stortalentet Fernando Torres i Atletico Madrid. Siden da er der løbet meget vand gennem åen for den nu 33-årige spanske angriber, der igen er tilbage hos sin spanske klub. 

I sin karriere har Torres spillet sammen med mange store stjerner, som Sergio Aguero, Didier Drogba, Frank Lampard, Eden Hazard og Antoine Griezmann, men det er én, der springer i øjnene, når Torres af Liverpool Echo bliver spurgt om, hvem han gerne ville spille sammen med igen.

- Jeg var en stor fan af Stevie (Steven Gerrard, red.), da jeg tog til Liverpool, men at spille sammen med ham var langt bedre end forventet. 

- Han var absolut den bedste spiller, jeg nogensinde har spillet sammen med, og jeg ville betale penge for at spille sammen med ham igen, siger Fernando Torres.

Steven Gerrard og Fernando Torres nåede at være holdkammerater i tre og en halv sæson, før Chelsea betalte en stor pose penge for at få den spanske angriber til klubben. Siden har Torres også spillet for AC Milan indtil han i januar 2015 kom tilbage til Atletico Madrid. Først på en lejeaftale og efterfølgende permanent siden sidste sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus