• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Vil overgå Michael Jordan: Falcao drømmer om baseball-karriere

Radamel Falcao har fortsat gang i en stor og flot fodboldkarriere, men når den er slut vil han prøve sig af i en ny sportsgren.

Af plbold.dk

I en alder af 33 år er der mange fodboldspillere, som er begyndt at tænke på, hvad fremtiden skal byde på, når den aktive karriere stopper. Radamel Falcao er ikke nogen undtagelse, og han har en klar idé.

Den colombianske angriber har vundet et hav af trofæer gennem sin karriere, men da han prøvede sig af i Premier League hos Manchester United og Chelsea floppede han i høj grad.

Sidenhen har han dog fået gang i karrieren igen, og han scorer et fornuftigt antal mål for Monaco i den franske liga, men fodboldkarrieren lakker stille og roligt mod enden, men når fodboldstøvlerne lægges på hylden, vil han ikke læne sig tilbage og nyde livet.

I stedet skifter han sportsgren, og han vil forsøge at følge i fodsporene på den amerikanske basketball-legende, Michael Jordan.

- Jeg elsker baseball. Da jeg var lille i Venezuela, hvor jeg voksede op, var det den sport, jeg udøvede på et ret højt niveau. Jeg snakker ofte om det med min kone. Jeg tror, at når jeg stopper min fodboldkarriere, vil jeg starte en som professionel baseballspiller.

- Ligesom Jordan, selvom han var basketballspiller og ikke kom til at spille i de store ligaer på det højeste niveau. Jeg vil være den første, der lykkes med det, fortæller Radamel Falcao til France Football.

Radamel Falcao har i øjeblikket kontrakt med Monaco frem til sommeren 2020, hvor han vil være 34 år.

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Enten AGF eller Randers FC får chancen for at møde Superligaens nummer fire i en afgørende kamp om at komme i Europa.

Mere Superliga

Fokus