Flotte mål i Liverpool-sejr over Southampton

Liverpool sejrede 2-1 over Southampton, der bestemt bed fra sig med masser af fight og et flot mål. Sturridge og Sterling stod for Liverpool-kasserne.

Søndag vendte Premier League-fodbolden tilbage til Anfield, og ironisk nok var det Southampton, hvor Liverpool har været på storindkøb i løbet af sommeren, der var på besøg. På bænken sad Rickie Lambert, Dejan Lovren startede inde, mens Adam Lallana var ukampdygtig på grund af en skade, så der var masser af Southampton-blod blandt Liverpool-spillerne.

Men Liverpool viste sig dog som det stærkeste mandskab, selvom Southampton havde stor ære af kampen, hvor de specielt i anden halvleg spillede med musklerne og havde Liverpool ude i tovene.

I første halvleg var det dog Liverpool, der startede bedst. Hjemmeholdet havde stort set bolden for egne fødder hele tiden, og derfor var det logisk, at Liverpool efter 23 minutter kunne bringe sig foran. Jordan Henderson kæmpede sig bravt gennem et par tacklinger, før han fremragende lagde en bold i dybden til Raheem Sterling. Den unge offensiv-spiller lagde sikkert bolden i kassen forbi Fraser Forster til en fortjent 1-0-føring. I anden halvleg kom Southampton langt bedre med, og efter 56 minutter leverede en yderst velspillende Dusan Tadic et fremragende oplæg til Nathaniel Clyne med hælen. Clyne takkede for oplægget ved at høvle udligningen i mål forbi Simon Mignolet, og det var helt fortjent, at de kom ind i opgøret med denne flotte scoring.

Herfra overtog Southampton initiativet af kampen og var farlige ved flere situationer, men det var Liverpool, der bragte sig foran påny. En høj bold mod indskiftede Rickie Lambert blev clearet, men Sterling samlede op og headede bolden ind til en fri Daniel Sturridge, der alene kunne sende bolden i nettet til slutresultatet 2-1.

I slutminutterne var Southampton meget tætte på en udligning. Shane Long havde blandt andet et brag af en afslutning på overliggeren, men bolden blev holdt væk, og dermed kunne Liverpool notere sig en optimal start på Premier League-sæsonen med tre point på kontoen.