Flotte mål sikrede overbevisende Arsenal-sejr

Arsenal tog en sikker sejr, da de søndag gæstede Premier League-oprykkerne Fulham.

Der var flere flotte mål, da Arsenal slog Fulham med 5-1 og tog deres sjette sejr på stribe i Premier League.

Franskmanden bragte Arsenal foran efter en halv times spil, da Nacho Monreal sendte et fladt indlæg ind i fødderne på ham, og med sin førsteberøring vendte Lacazette flot, inden han sparkede bolden i nettet med en hård afslutning.

Fulham bed dog fra sig, og lige inden pausen fik den tidligere Chelsea-spiller Andre Schurrle udlignet for hjemmeholdet. Luciano Vietto spillede den tyske angriber fri, og Schurrle lobbede køligt bolden over sin landsmand Bernd Leno i Arsenal-målet.

I anden halvleg var Lacazette dog på spil igen. Denne gang sendte han Arsenal i front med et flot skud fra kanten af feltet.

Knap et kvarter så godt som lukkede Aaron Ramsey kampen, da han afsluttede et fremragende kontraangreb ved at dirigere bolden i nettet med hælen på fornem vis.

Pierre-Emerick Aubameyang lavede en tro kopi af Lacazettes første mål med ti minutter igen og scorede til 4-1, og i overtiden sørgede han også for, at det sluttede 5-1. Sejren var Arsenals sjette Premier League-sejr i træk og betyder, at de i øjeblikket ligger på tredjepladsen i rækken.