• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Flyvende Tottenham knuste Burnley uden Christian Eriksen

Foto: Getty Images

Tottenham var i hopla, da de bankede Burnley med 5-0 lørdag eftermiddag.

Af Victor Risager

Efter nederlaget til Manchester United i midtugen skulle Tottenham tilbage på sporet, da de tog imod Burnley på hjemmebane lørdag eftermiddag. Og det havde de heller ingen problemer med.

Tottenham, der havde Christian Eriksen på bænken i hele opgøret, bankede Burnley med hele 5-0 i en kamp, der var spækket med klassemål.

Værterne kom buldrende ud af starthullerne, og allerede efter ti minutter var de foran med to mål. Harry Kane scorede således allerede i det femte minut med en smuk langskudskasse, og få minutter fik Lucas Moura prikket bolden over målstregen efter forsøg fra Son Heung-min og Dele Alli.

Før holdene kunne gå til pause blev føringen øget yderligere af et fantastisk mål af Son Heung-min. Sydkoreaneren modtog bolden på kanten af Tottenhams felt og drev bolden hele vejen ind i Burnley-feltet, hvor han ikke havde sendte bolden i mål med en iskold afslutning. Se målet i videoen øverst i artiklen. 

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Chelsea vil hente to PL-profiler

Tottenham slap ikke på speederen efter pausen, og Harry Kane scorede sit andet mål i kampen i det 54. minut. Angriberen driblede ind i feltet, hvor han flot bankede bolden op i det nærmeste målhjørne.

Moussa Sissoko lukkede og slukkede, da han scorede til 5-0 et kvarter inden slutfløjtet, og det blev kampens sidste mål. Sejren sender Tottenham op på en midlertidig femteplads i Premier League.

Læs også:Mourinho til sine spillere efter nederlag: I skal være rasende

Læs også:Gravesen revser Spurs for behandlingen af Eriksen: Kom nu til fornuft

Superliga

Mere Superliga

Fokus