Frank og co. vinder igen og er videre i FA Cuppen

Brentford med både Henrik Dalsgaard og Mads Bech Sørensen på banen i hele kampen vandt sikkert 3-1 over Barnet og er dermed klar til 1/8-delsfinalerne i FA Cuppen. Det var cheftræner Thomas Franks tiende kamp i træk uden nederlag.

Thomas Frank og Brentford virker uslåelige i øjeblikke, og den fremragende stime for danskerklubben fortsatte tirsdag aften, da Barnet fra den femte-bedste engelske række blev besejret 3-1 i FA Cuppen.

Den danske cheftræner havde valgt både A-landsholdsspiller Henrik Dalsgaard og 20-årige Mads Bech Andersen fra start i bagkæden, og de to danskere spillede hele kampen.

Sergi Canos gav Barnet føringen efter syv minutter, før Julian Jeanvier udbyggede føringen efter en god halv time. Anden halvleg var ren autopilot for Championship-klubben, der fuldstændig lukkede kampen 20 minutter før tid ved topscorer Neal Maupay på oplæg af Dalsgaard.

Et kvarter før tid reducerede Barnets David Tutonda til slutresultatet 3-1.

Med sejren har Thomas Frank ikke tabt i de seneste ti kampe i alle turneringer som manager for Brentford, og seks af kampene er blevet vundet. Brentford skal møde Swansea på udebane i 1/8-delsfinalerne.

Andetsteds i FA Cuppen overraskede Newport stort ved at sende Middlesbrough ud i mørket med en 2-0-sejr. QPR slog Portsmouth 2-0, mens Wolves gik videre med 3-2 over Shrewsbury.