Frisparkskombination sikrede West Ham point mod Liverpool

Liverpool kom tidligt i front, men en fræk frisparkskombination fra West Ham sikrede 1-1 i mandagens opgør i Premier League.

Liverpool skulle forsøge at holde afstanden til Manchester City, da de mandag besøgte West Ham. Det blev dog kun til 1-1, efter Michail Antonios mål efter en flot frisparkskombination havde udlignet Sadio Manés føringsmål.

Der skulle gå 21 minutter, før Liverpool kom i front. Adam Lallana leverede fine driblinger i højresiden, inden han stak James Milner i dybden. Milner fandt Sadio Mané i feltet, der vendte rundt på en tallerken og sendte bolden køligt over i det lange hjørne til en føring.

Blot fem minutter senere fik West Ham udlignet på ganske fornem vis. Et frispark et stykke udenfor Liverpool-feltet endte efter en fiks kombination ved Michael Antonio, der afsluttede første gang. Afslutningen tog stolpen i det lange hjørne og ind i målet til en udligning.

Declan Rice var kort før pausen tæt på at sende hjemmeholdet i front. Rice kom højest på et indlæg, og helt fri foran mål headede midtbanemanden snert over.

Efter pausen var Liverpool igen farlige, og Mohamed Salah var i løbet af halvlegens første kvarter tæt på i flere situationer. Egypteren fik dog ikke bolden over stregen.

West Ham ville dog også lege med. Med 20 minutter igen endte bolden efter lidt tvivlsomt forsvarsspil ved Mark Noble på kanten af feltet, men West Ham-kaptajnen sendte bolden over mål.

Liverpool pressede på for et sejrsmål, men det blev ved 1-1. Dermed er Liverpools forspring til Manchester City i toppen af Premier League nede på tre point.