Frustreret Chelsea-profil: Burnley spillede anti-fodbold

David Luiz var langt fra tilfreds med hverken Burnleys tidsudtrækning eller dommerens reaktion på den i mandagens skuffende remis

Chelsea tabte mandag aften et stort skridt i kampen om top fire, da de på hjemmebane måtte nøjes med et enkelt point efter 2-2 mod Burnley. Men ifølge hjemmeholdet skete det ikke på fair vis.

Undervejs viste både spillere og medlemmer af trænerstaben tydeligt frustrationer over, hvad de mente var forsøg fra Burnley-spillernes side på at trække tiden. Samtidig mente de ikke, at dommer Kevin Friend reagerede, heller ikke selvom det gentagne gange blev påpeget.

Det førte blandt andet til, at Chelsea-manager Maurizio Sarri blev bortvist fra bænken, men den iltre italieners frustrationer blev delt af hans spillere. Det så man tydeligt i forsvarsprofilen David Luiz' interview med Sky Sports efter kampen, hvor han revsede både Burnley og dommeren for deres håndtering af kampen.

- Vi prøvede at vinde kampen, men det er svært at spille mod et hold, som har to chancer og scorer to mål, men som ikke vil spille kampen. For mig er det dommeren, der er autoriteten på banen, og når han ikke er der til at holde øje med sine opgaver på banen, er det svært, fortalte brasilianeren og fortsatte:

- De prøvede at trække tiden fra det første minut af første halvleg, og det var anti-fodbold, så det var svært at spille imod, lød det frustrerede udbrud fra Luiz.

Med det ene point holder Chelsea sig lige akkurat på den vigtige fjerdeplads, der giver adgang til Champions League i næste sæson. Der er dog kun et enkelt point ned til Arsenal på femtepladsen og tre point til Manchester United på sjettepladsen, så der er lagt op til en intens duel i sæsonens resterende fire kampe.