Fuld spilletid til Andreas Christensen i Chelseas storsejr

Chelsea satte West Bromwich på plads med 4-0 i Premier League lørdag, hvor Andreas Christensen havde plads i holdets tremandsforsvar.

Det er en lækker tid at være Andreas Christensen i. Tirsdag var han med til at kvalificere Danmark til VM-slutrunden i Rusland, hvor han tilmed kom på måltavlen i den danske 5-1-sejr over Irland. Lørdag var han i kamp igen, da Chelsea mødte West Bromwich på udebane.

Her fik det danske forsvarstalent hele kampen for London-klubben, som vandt med 4-0 i opgøret. Allerede efter første halvleg var kampen nærmest afgjort, da Chelsea her var kommet foran med 3-0 efter scoringer af Morata, Hazard og Alonso. I anden halvleg blev det til endnu en scoring fra Hazard, og så var kampen totalt lukket.

Andreas Christensen var dog ikke den eneste dansker, der var i kamp denne lørdag i Premier League. Jonas Lössl og Mathias 'Zanka' Jørgensen spillede med i Huddersfields 0-4-nederlag til Bournemouth på udebane.

For Kasper Schmeichel var det også tid til at komme ned på jorden igen, da han tabte 0-2 med sit Leicester-hold i deres kamp mod Manchester City, hvor målene blev scoret af Gabriel Jesus og Kevin de Bruyne.

Med sejre til både Chelsea og Manchester City er toppen uændret, og Manchester City er dermed stadig hele ni point foran de engelske mestre, og i næste runde skal Pep Guardiolas tropper møde danskerne i Huddersfield.

Chelsea møder Liverpool på udebane. Sidstnævnte vandt desuden med 3-0 over Southampton, der havde Pierre Emile Højbjerg med på bænken kampen igennem.