Fulham smed livsvigtig sejr til sidst

Fulham var på vej mod en vigtig sejr, men indkasserede to mål i det sidste kvarter og måtte nøjes med at spille 2-2 mod Hull.

Danskerklubben Fulham kunne i dag have taget et stort skridt nærmere overlevelse i Premier League, hvis de havde vundet over Hull. Og indtil det sidste kvarter i kampen, så London-klubben også ud til at løbe med alle tre point. Men mål af Hulls Nikica Jelavic og Shane Long ødelagde Fulhams dag.

2-2 blev kampen, og Fulham ligger derfor fortsat under nedrykningsstregen.

William Kvist var slet ikke med i truppen, der var lige ved at få tre livsvigtige point til kontoen i Premier League. I det 55. og 58. minut scorede Fulham ved henholdsvis Ashkan Dejagah og Fernando Amorebieta, inden Nikica Jelavic bragte spænding tilbage i kampen med et mål for Hull et lille kvarter før tid.

Og med tre minutter tilbage af kampen blev det, Fulham fansene frygtede, en realitet. Hull udlignede. Angriberen Shane Long gjorde det til resultatet 2-2, og Fulham får nu rigtig svært ved at spille sig til endnu en sæson i den bedste engelske række. Holdet har et enkelt point op til overlevelse, hvor Norwich ligger, men 'Kanariefuglene' har spillet en kamp færre end danskerklubben.

I Stoke var danske Christian Eriksen med for Tottenham, der vandt 1-0. Danny Rose blev kampens eneste målscorer, da han i første halvleg nåede højest på et blødt indlæg fra Emmanuel Adebayor og headede bolden hårdt i mål langs den nærmeste stolpe.