Fyringstruet Norwich-manager fik endelig en sejr

Chris Hughton og Norwich var bagud hjemme mod West Ham og Sam Allardyce, men elendigt målmandsspil fik vendt kampen til Norwichs fordel.

Irske Chris Hughton kan med stor sandsynlighed se frem til endnu endnu et par uger i spidsen for Norwich City, efter "Kanariefuglene" lørdag aften besejrede Sam Allardyces West Ham med 3-1.

Det lignede ellers en nedtur for Norwich, der ved pausen var bagud med 1-0 til West Ham på et mål af supertalentet Ravel Morrison. Norwich havde samtidig meget, meget svært ved at skabe noget, så det var først, da West Ham-keeper Jussi Jaaskelainen tabte et indlæg og endte med at begå straffespark på Gary Hooper, der fik prikket til bolden.

Straffesparket sparkede Hooper selv ind, og så var der pludselig mere liv i Norwich. Fansene måtte dog ventre frem til 20 minutter før tid, før førløsningen var i hus. For først sparkede Johnny Howson bolden på overliggeren med et fremragende spark fra distancen, og da bolden kom tilbage i spil, fik Norwich frispark på kanten af West Hams felt. Her sparkede Robert Snodgrass fremragende over muren og scorede til 2-1.

I tillægstiden scorede hollandske Leroy Fer sit første mål for den engelske klub Norwich. Det mål var kampens sidste, og Norwich slår dermed West Ham med 3-1.

Sejren betyder, at Norwich går på 11 point og rykker over stregen. Samtidig får holdet vasket 7-0-nederlaget til Manchester City i sidste weekend af sig, og mon ikke også manager Chris Hughton, der har været fyringstruet, har fået lidt snor igen. West Ham står noteret for 10 point og er også over stregen.