• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Simon Møbjerg Sørensen

Galatasaray vil hente John Terry

Galatasaray vil hente John Terry
Illustration

John Terrys kontrakt med Chelsea løber ud til sommer, og Roberto Mancini er tilsyneladende begyndt at drømme om at få ham til Galatasaray.

Af Simon Møbjerg Sørensen

I Galatasaray er de ikke tilfredse med den sæson, de har haft. De startede hæsligt i den tyrkiske liga, fyrede Fatih Terim og erstattede ham med Roberto Mancini. Senest tabte de i Champions League til FC København og i Istanbul-opgøret i ligaen mod Fenerbahce, og derfor er Mancini og co. gået på jagt efter forstærkninger.

Én af dem der kan forstærke forsvaret er 32-årige John Terry, der har kontraktudløb med Chelsea til sommer, og som Roberto Mancini ønsker at få til klubben. I følge The Sun ønsker han allerede i januar at lave en forhåndsaftale, der gør Terry til Galatasaray-spiller fra næste sæson.

Chelsea og José Mourinho vil helt sikkert forsøge at holde fast i Terry ved at forlænge hans kontrakt, men London-klubben har en politik om kun at give ét-årige kontrakter til spillere over 30 år, hvilket i sidste sæson var tæt på at koste dem en forlængelse med venstre backen Ashley Cole.

Spørgsmålet er så, hvad John Terry vil. Han har spillet i Chelsea siden 1995 - kun afbrudt af et kort lejeophold i Nottingham Forest, men skal han sikre sin fremtid i mange år frem, skal han altså søge til en anden klub. Skal Chelsea omvendt bryde deres principper, skal det være for en spiller af John Terrys klasse, der i mange år har vist den loyalitet, der skaber en klublegende.

Superliga

Mere Superliga

Fokus