• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Victor Risager

Gianfranco Zola bliver assistent i Chelsea

Foto: Getty Images

Klublegenden Gianfranco Zola vender tilbage til Chelsea, hvor han skal være assistent til den nye cheftræner, Maurizio Sarri.

Af Victor Risager

I syv sæsoner fra 1996 til 2003 tørnede Gianfranco Zola ud for Chelsea, hvor det blev til mere end 300 kampe og 80 mål.

Nu vender den 52-årige italiener tilbage til klubben, om end i en lidt anden rolle. Fremover skal han nemlig være assistenttræner til klubbens nye cheftræner, italienske Maurizio Sarri. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.  

- For mig er det en fantastisk mulighed. Jeg er meget villig til at arbejde hårdt, fordi det vil være en stor udfordring, men jeg er glad for at være her og arbejde hårdt med Maurizio (Sarri, red.) for at få succes. Det ville være rart at være succesfuld med Maurizio og for klubben, og jeg vil gøre mit bedste, som jeg tidligere gjorde som spiller, fortæller Zola ifølge klubbens hjemmeside.

- Jeg kan ikke vente med at komme i gang. Jeg vil gerne starte godt, og vi er alle glade for at starte dette nye eventyr.

Zola har tidligere været cheftræner for West Ham, Watford, Cagliari, Al-Arabi og senest Birmingham City. Han stoppede i Birmingham City i april 2017.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.