• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Giggs til United-waliser: Væn dig til at blive sparket ned

Foto: Getty Images

Den walisiske landstræner Ryan Giggs mener, at den nye United-spiller Daniel James skal vænne sig til, at folk vil sparke ham ned i Premier League.

Af Sylvester Guldberg Røn

I sidste uge blev meddelte Manchester United, at de var blevet enige med Swansea om en transfer af den 21-årige waliser Daniel James. Den hurtige kantspiller skifter for en pris i omegnen af 15 mio. pund. 

Søndag var han i aktion for det walisiske landshold, der bliver trænet af Manchester United-legenden Ryan Giggs. I søndagens landskamp blev der gået hårdt til James af de kroatiske forsvarsspillere, men det skal han vænne sig til, siger Ryan Giggs. 

- Når det kommer til at blive mandsopdækket og sparket ned i kampene, så er det noget, han er nødt til at vænne sig til. Som kantspiller ved du, at forsvarerne vil gøre alt i deres magt for at stoppe dig. Både på lovlig og ulovlig vis, siger Ryan Giggs til Sky Sports News. 

Som tidligere kantspiller ved Ryan Giggs, hvad han snakker om. 

- Det er katten efter musen for den forsvarsspiller, du står overfor. Det var det i hvert fald for mig. siger Ryan Giggs. 

Daniel James har spillet to kampe for det walisiske landshold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.