• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Gik til rivalerne: Besiktas-manager manglede viden om Southampton-lejesvend

Southamptons Mario Lemina var en ombejlet og til tider eftertragtet herre på sommerens transfermarked, og til sidst endte Gabon-landsholdsspilleren også med at skifte på lejeaftale til Tyrkiet og Galatasaray.

Af plbold.dk

Mario Lemina var ifølge flere medier på ønskelisten i så fornemme klubber som Tottenham og Manchester United, men ingen af de to klubber viste den fornødne, konkrete interesse for den 25-årige midtbanespiller.

I stedet endte Southampton-spilleren med at drage syd på mod Tyrkiet, hvor Galatasaray stod klar med en et-årig lejeaftale - i modsætning til rivalerne fra Besiktas, der ikke ønskede at skrive under med den gabonesiske landsholdsspiller. 

- Vi kiggede på ham og tænkte, at han kunne blive en god spiller, men vi havde meget begrænset viden om spilleren. Vi prøvede at skaffe os information på ham, men det var meget svært, fortæller Besiktas-træner Abdullah Avci ifølge Southern Daily Echo.

Mario Lemina har foreløbigt kontrakt med Southampton til sommeren 2022, men inkluderet i den føromtalte lejeaftale er der også en købsoption, som Galatasaray kan benytte sig af. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus