• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Sylvester Guldberg Røn

Glad Mahrez vil ikke forlade Manchester City

Foto: Getty Images

Riyad Mahrez har ikke vadet i spilletid i sin første sæson i Manchester City, men algierne er fast besluttet på at blive i klubben.

Af Sylvester Guldberg Røn

Riyad Mahrez var en af de største profiler, da Leicester i 2016 på miraukuløs vis blev engelske mestre. Den vævre kantspiller skiftede sidste sommer Leicester ud med Manchester City, men algieren har ikke været fast mand for de engelske mestre. 

Da City i weekenden blev mestre med en 1-4 sejr over Brighton, fik Riyad Mahrez sin ligastart nummer 14 i denne sæson, og i den kvitterede han med en flot scoring. Selvom der er kamp om pladserne i City, så bliver Mahrez med glæde i klubben. 

- Jeg vidste, at første sæson ikke vil være nem, men jeg er utrolig selvsikker, og jeg tvivler aldrig på min kvalitet. Jeg scorede mod Brighton og hjalp mit hold. Jeg er meget glad her, og jeg forlader ikke klubben, fordi jeg ikke spiller hver gang. Sådan er spillet. Det handler om at være stærk, og sådan er min personlighed, siger Riyad Mahrez til Sky Sports. 

Mesterskabet var således Riyad Mahrez' andet engelske mesterskab, og det betyder meget for kantspilleren.

- Det er en utrolig følelse. Jeg synes det er et fortjent mesterskab, men vi skal også anerkende Liverpool, fordi de er et utroligt godt hold. Vi vandt med den mindste margin - 98 mod 97 point, siger Riyad Mahrez. 

28-årige Mahrez skiftede for 60 mio. pund sidste sommer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.