• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League plbold.dk

Bayern prioriterer anden signing højere end Sané

Foto: Getty Images

Kicker skriver, at Bayern München har rettet sit fokus mod Timo Werner i stedet for Leroy Sané.

Af plbold.dk

Leroy Sané har i mere end et års tid lignet en spiller, som med noget nær garanti ville skifte til Bayern München.

Men chancen for, at Manchester City-stjernen forlader de forsvarende engelske mestre til fordel for de tyske, svinder dag for dag, skriver Kicker.

Og det er måske dårligt nyt for Liverpool. For i stedet retter de tyske giganter nu sit fokus mod Timo Werner, hvem Liverpool længe har været udråbt som favoritter til at signe.

Der er flere årsager til, at Bayern nu hælder mere til Werner end til Sané.  Manchester City-spilleren har angiveligt accepteret to kontraktudspil fra Bayern München, men efter at have skiftet agent nær årsskiftet, kræver han nu en endnu bedre kontrakt.

Derudover er han også dyrere end Timo Werner, selvom Sané til sommer kun vil have et år tilbage på sin kontrakt med Manchester City.  Alligevel er Werner, som har en frikøbsklausul på omkring 425 millioner kroner, et billigere alternativ - og måske et bedre et.

Dels kan Werner sagtens fungere som en forward på en af kanterne, men han kan også spille centralt og potentielt erstatte Robert Lewandowski i den nærmeste fremtid.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.