2016-01-21 12:13
Foto: Rui Vieira/Polfoto

På søndag mødes Arsenal og Chelsea, og til den kamp vender to af de største Gunners-profiler formentlig tilbage til holdet. Mesut Özil bliver helt sikkert klar, og Alexis Sánchez gør efter alt at dømme også.

Det er altid vigtige kampe, når Arsenal og Chelsea mødes, og søndagens opgør er ingen undtagelse. The Gunners kæmper om førstepladsen i Premier League, mens de blå gæster fortsat forsøger at slippe væk fra bunden. 

Forud for opgøret er der godt skadesnyt for Arsenal. Manager Arséne Wenger fortæller, at det er overvejende sandsynligt, at både Mesut Özil og Alexis Sánchez kommer med til kampen på Emirates.

- De gode nyheder er, at Özil helt sikkert vil være tilgængelig, og for Sánchez bliver de næste to dage afgørende, men jeg tror, han også vil være tilgængelig til at blive udtaget. Tegnene, vi har set til træning, er meget positive, siger Wenger ifølge Sky Sports.

Også om resten af truppen har franskmanden godt nyt at bringe. Selvom de ikke bliver klar til Chelsea-kampen, er der fremgang at spore for både Francis Coquelin, Danny Welbeck og Tomas Rosicky.

- Coquelin er foran tidsplanen, og Welbeck bør være tilbage i træning snart. Det er positive nyheder. Tomas Rosicky vil spille med U21-holdet fredag aften. Vi er på vej ind i en meget vigtig periode, så det er godt at have nøglespillere klar, siger Wenger.

SENESTE NYT...
OP | NED