• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Morten Jørgensen

Guardian: Benitez har mistet tiltroen til Newcastles ejer

Guardian: Benitez har mistet tiltroen til Newcastles ejer
Foto: Ian McNicol/Getty Images

Rafael Benitez vil nu være åben for jobtilbud fra andre klubber i Premier League.

Af Morten Jørgensen

Gennem dele af transfervinduet har Rafael Benitez givet udtryk for sin utilfredshed med Newcastles transfervindue, og det blev heller ikke til nye indkøb for Premier League-oprykkerne på Deadline Day.

Newcastle har i dette transfervindue forstærket sig med Jacob Murphy, Florian Lejeune, Christian Atsu, Joselu, Javier Manquillo og Mikel Merino, og det er blandt andet medvirkende til, at Rafael Benitez nu har mistet tiltroen til Mike Ashley.

Ifølge the Guardian har den spanske manager ikke længere tiltro til klubbens ejer, Mike Ashley, og han ser ikke sig selv stå i spidsen for Newcastle på længere sigt. Derudover skriver den engelske avis, at Benitez er modtagelig over for jobtilbud fra andre Premier League-klubber.

Den tidligere Liverpool-manager vil dog ikke forlade jobbet som Newcastle-manager på trods af det skuffende transfervindue, men Benitez er sur og dybt frustreret, hævder den engelske avis.

For to år siden var Benitez meget tæt på at blive ansat i West Ham, og han er også blevet sat i forbindelse med London-klubben i de seneste uger, hvor Slaven Bilic er blevet sat under pres efter en dårlig sæsonstart.

Superliga

Mere Superliga

Fokus