• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mikkel Sloth

Guardiola: Både os og Liverpool fortjener titlen

Foto: Dan Mullan/Getty Images

Både Manchester City og Liverpool har haft en fantastisk sæson, og begge hold kan være tilfreds med sin præstation, mener Manchester City-manager Pep Guardiola

Af Mikkel Sloth

Det blev tidligt på sæsonen klart, at den engelske mester i denne sæson ville hedde enten Manchester City eller Liverpool. De to klubber har kørt parløb gennem stort set hele sæsonen, og gør det også i den afsluttende fase af Premier League 2018/2019.

Onsdag aften vandt Manchester City med 2-0 ude over lokalrivalen Manchester United, og overtog dermed endnu engang førstepladsen i tabellen med kun et enkelt point ned til Liverpool og tre kampe tilbage.

Og det tætte parløb mellem de to klubber gør, at begge hold i Manchester City-manager Pep Guardiolas optik har fortjent at vinde det engelske mesterskab. Det fortalte han til Manchester Citys hjemmeside efter onsdagens kamp.

- Efter min fortjener både os og Liverpool at vinde titlen. Holder, der slutter som nummer to skal ikke fortryde noget, for de har gjort alt, hvad de kunne. Vi er på 89 point og Liverpool er på 88 point, og det bliver hårdt, for der er stadig tre kampe tilbage. Det er utroligt, men det er sådan, det er. Vi skal stadig vinde vores sidste kampe, og starter på søndag på Turf Moor, fortæller den spanske manager.

På Turf Moor venter Burnley, der er så godt som sikre på overlevelse i Premier League. Og den kamp begynder de allerede at forberede sig på i Manchester City efter sejren over Manchester United.

- Nu skal vi være rolige og hvile os, for på søndag tager vi til Burnley, og vi ved, hvor svært det bliver, advarer Guardiola.

Men sejren over Manchester United kan Manchester City selv afgøre, og de skal vinde det engelske mesterskab for andet år i træk.

Superliga

Mere Superliga

Fokus