• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Oliver Okstrøm

Guardiola: Det er ikke managere men spillere der afgør store kampe

Manchester Citys manager Pep Guardiola slår fast, at det er i kampe som den kommende mod Chelsea, hvor de store spillere viser sig frem.

Af Oliver Okstrøm

Søndag står der en meget afgørende kamp for døren i Premier League for begge hold, når Chelsea og Manchester City mødes. For City handler det om vigtige point i mesterskabskampen, mens Chelsea arbejder på at hænge i i forhold til en Champions League-plads.

For City-manager Pep Guardiola er det dog ikke en kamp, som han eller sin modpart på Chelsea-bænken, Maurizio Sarri, har den store indflydelse på. Det fortæller han i et interview med Sky Sports.

- Det er ikke Sarri, Pep, Jürgen (Klopp red.) eller nogen anden manager. Disse kampe tilhører spillerne, og vigtige kampe tilhører specielle spillere. Engang i mellem ser man de bedste tennisspillere, når de har brug for et point, så laver de et es, siger han og fortsætter:

- De store øjeblikke får altid de store atleter frem. Nogle gange gemmer nogle spillere sig, mens andre træder frem og siger 'Jeg er chefen, og jeg kommer til at vinde denne kamp'. Store klubber har brug for den slags spillere, siger Guardiola, der slår fast, at det egentlig er ganske simpelth.

Derudover havde Manchester City-bossen flotte ord til Sarri, som han fulgte nøje, da den italienske træner stod i spidsen for Napoli i Serie A.

Kampen mellem Manchester City og Chelsea spilles søndag klokken 17, og den sendes direkte på TV3 Max.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus