2016-01-14 13:01
Foto: Peter Kneffel/Polfoto

Pep Guardiola forlader Bayern München, fordi han vil træne i England, men det er ikke sikkert, det kommer til at ske til sommer.

Tidens helt store trænerspekulationer handler om Pep Guardiola. Han har allerede offentliggjort, at han forlader Bayern München til sommer, og at han gerne vil træne i England. Det betyder dog ikke nødvendigvis, at han finder en engelsk klub fra næste sæsons start.

Ifølge rygterne er der ellers muligheder nok. Manchester City ligner den mest seriøse bejler, mens også Chelsea skal have ny træner, når midlertidige Guus Hiddink træder tilbage. Og så er der Manchester United, der måske/måske ikke beholder Louis van Gaal. 

Men Pep ved ikke, om han ender i Premier League før om et par år.

- Når jeg skriver under på en kontrakt, vil jeg annoncere det øjeblikkeligt. Måske går der to år, før jeg træner et hold i England. Jeg er meget glad for min erfaring i München. Jeg arbejder til mit sidste sekund her, siger Guardiola ifølge Sky Sports.

- Derefter vil jeg tage hjem og vente for at se, om det er muligt at skifte til England eller ej. Hvis det ikke er, så gør jeg det ikke.

Med de førnævnte muligheder in mente synes det usandsynligt, at der slet ikke skulle være mulighed for det. Spørgsmålet er snarere, om der findes en mulighed, der passer den spanske succestræner.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?