• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Lasse Sylvest Mikkelsen

Guardiola: Vi skal slå Liverpool på Anfield

Pep Guardiola mener, at Manchester City skal kunne slå Liverpool på Anfield, når de er udfordrere til Premier League-titlen.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

De to mest scorende i denne sæsons udgave af Premier League mødes søndag i en af ​​de mest ventede kampe i sæsonen.

Manchester City er ubesejrede i 22 kampe i Premier League denne sæson, hvor det blandt andet er blevet til sejr over titel-rivalerne fra Chelsea og Manchester United.

Alligevel insisterer Guardiola på, at de skal fortsætte med at vinde de store kampe, hvis de skal kunne konkurrere på højeste niveau.

- Det er en rigtig test, der kommer til at foregå på Anfield, som en af ​​de mest prestigefyldte stadioner i verden, siger Guardiola.

- Det er en stor kamp for os, og vi skal forberede os så godt som muligt. Hvis du vil vinde titler, skal du vinde disse kampe, uddyber den spanske træner.

Op til kampen har flere engelske eksperter været ude og sige, at Liverpool kunne blive det første mandskab, der besejrer Manchester City i Premier League denne sæson, og det får Guardiola til at sætte sine spillere ekstra godt op.

- Denne sæson har vi været i stand til at vinde over de store hold på udebane, men vi skal stadig til Anfield og Tottenham. I morgen er det vigtigt, at vi igen indser, at vi kan gøre noget stort i denne sæson.

Liverpool har kun tabt til Manchester City på hjemmebane to gange i de sidste 45 år, og Guardiola har udfordret sine spillere til at afslutte deres dårlige stime på Anfield denne weekend.

- Jeg tror ikke på denne slags statistiker, men i 45 år har vi vundet to gange, så det betyder meget i forhold til, hvor svært det er at spille der. Rekorder er til for at blive brudt, slutter Guardiola.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus