• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Kenneth Jensen

Hård kritik af Newcastle-manageren: Spillerne aner ikke, hvad de skal

Foto: Getty Images

Nul point efter de første to kampe står Newcastle United noteret for. Ifølge tidligere Newcastle-angriber fortæller spillerne, at de ikke aner, hvad de skal.

Af Kenneth Jensen

Der er bare spillet to kampe i denne sæsons Premier League, men allerede nu ligner Newcastle United et godt bud på en nedrykker.

Premier League-mandskabet har været igennem en turbulent sommer med farvel til cheftræner Rafael Benitez. Ind i stedet er kommet Steve Bruce, der har indledt med at tabe sine to første kampe i spidsen for den Mike Ashley-ejede klub.

Newcastle åbnede sæsonen med at tabe 0-1 hjemme mod Arsenal i et opgør, hvor Bruce ikke havde midtbanespillere på bænken - hvilket blev udstillet i løbet af kampen, hvor Jonjo Shelvey måtte udgå med en mindre skade kort inden i anden halvleg - og i weekenden tabte Newcastle med 1-3 ude mod Norwich efter en patetisk indsats, hvor Teemu Pukki scorede hattrick for Norwich.

Tidligere Newcastle-angriber Michael Chopra fortæller i et interview med Talksport, at han er for sin barndomsklub. Her beretter han også om bekymrende nyt i forhold til Steve Bruces evner som træner.

- Jeg har talt med nogle rutinerede spillere i klubben - jeg vil ikke nævne navne - og under Benitez var alt kortlagt på træningsbanen: Formen i formationen og hvordan de skulle spille. Hver eneste dag.

- Steve Bruce er nu kommet ind, og nogle af spillerne aner ikke, hvad det er, de skal. De træner slet ikke på formen i formationen.

- I Newcastle har spillere overpræsteret i to-tre år under Benitez, og jeg mener, at nogle af dem slet ikke er gode nok til at spille i Premier League. Derfor har de brug for coaching, siger Michael Chopra, der selv spillede i klubben fra 2000 til 2006

Den nu 35-årige tidligere fodboldspiller fortæller, at han personligt har ondt af Steve Bruce, fordi det er et svært job at efterfølge Rafael Benitez.

Superliga

Mere Superliga

Fokus